Lokalföreningar

Våra lokalföreningar finns på 11 orter i landet

Som medlem i en Alzheimerförening får du kontakt med andra medlemmar och kan ta del av lokala träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Du får också vår medlemstidning Minnesvärt fyra gånger per år samt tillgång till Alzheimer Sveriges telefonrådgivning. Här hittar du aktuella program och kontaktuppgifter för respektiva lokalförening.

 

Med anledning av den nuvarande situationen med risk för spridning av coronavirus har Alzheimer Sverige idag fattat beslut om att ställa in all Café verksamhet under  april och maj.

Eftersom våra Caféer främst arrangeras på mötesplatser där det vistas personer inom riskgruppen äldre med annan allvarlig underliggande sjukdom eller är närstående så vill Alzheimer Sverige ta sitt samhällsansvar och inte i onödan utsätta någon för risken att smittas av Covid-19.

Bli medlem!

Som medlem i en lokal Alzheimerförening får du möjlighet att träffa andra i liknande situation, och dela erfarenheter. Regionalt arbetar lokalföreningarna med opinions- och påverkansarbete för att påverka samhället och dess beslutsfattare. Som medlem stödjer du vårt arbete för ett tillgängligt samhälle för alla.

Telefonrådgivning

Språk: sv, dk, en 020-73 76 10

Persiska: 0766-48 63 83

Bosniska (BKS): 0760-40 07 36

Tillsammans kan vi skapa förändring, bli medlem i Alzheimer Sverige!

Bli medlem