Lokalföreningar

Våra lokalföreningar finns på 14 orter i landet

Som medlem i en Alzheimerförening får du kontakt med andra medlemmar och kan ta del av lokala träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Du får också vår medlemstidning Minnesvärt fyra gånger per år samt tillgång till Alzheimer Sveriges telefonrådgivning. Här hittar du aktuella program och kontaktuppgifter för respektiva lokalförening.

 

Medlemmar och besökare till Café minnesvärt håll ut, vi vet att det är svårt!

Vi hade hoppats på att kunna öppna upp våra lokala mötesplatser i liten skala i början av november. Vi beklagar att vi inte kan göra det då vi vet att många känner sig ensamma och saknar den sociala samvaron som mötesplatserna kan ge.

Folkhälsomyndigheten tillsammans med Regionerna har kraftigt skärpt råden för att minska smittspridningen av covid-19. De råder alla att undvika umgänge med andra personer än de man bor med eller träffar varje vecka. Därför är det är det mycket viktigt att vi hjälps åt och följer de råd som finns.

Fram tills att vi kan öppna på ett tryggt och säkert sätt igen arbetar vi på att finna nya sätt att finna samvaro. Vi hoppas inom kort kunna erbjuda lösningar med föreläsningar eller gruppmöten genom olika digitala kanaler.

Ni är alltid välkomna att kontakta vår rådgivning 010-73 76 10 eller info@alzheimersverige.se
eller kontakt person i er lokala Alzheimer förening som ni finner på www.alzheimersverige/forening

Bli medlem!

Som medlem i en lokal Alzheimerförening får du möjlighet att träffa andra i liknande situation, och dela erfarenheter. Regionalt arbetar lokalföreningarna med opinions- och påverkansarbete för att påverka samhället och dess beslutsfattare. Som medlem stödjer du vårt arbete för ett tillgängligt samhälle för alla.

Telefonrådgivning

Språk: sv, dk, en 020-73 76 10

Persiska: 0766-48 63 83

Bosniska (BKS): 0760-40 07 36

Tillsammans kan vi skapa förändring, bli medlem i Alzheimer Sverige!

Bli medlem