Alzheimerföreningen Skövde-Tibro

Om Alzheimerföreningen Skövde-Tibro

Alzheimerföreningen Skövde-Tibro startades maj 2021. I vår verksamhet har vi caféträffar, föreläsningar, hälsodagar och prova-på-aktiviteter.

Café Minnesvärt

Café Minnesvärt startar måndagen den 12 juli, kl. 15.00. Lokal finns på Henriksbergsgatan 38 i Skövde (gå in på baksidan av huset). Vi träffas varje måndag samma tid under hela juli och augusti, men i september byter vi lokal och eventuellt dag att träffas. Vi bjuder på fika. Varmt välkomna!

Sittyoga- och balansövningar

I samarbete med föreningen YogaYou, som har ett Arvsfondsprojekt ”I Balans med Yoga”, erbjuder vi digitala workshops i sittyoga- och balansövningar varje onsdag kl. 9.30 – 11.30. Anmälan sker två dagar innan. Övningarna är för dig som har alzheimer eller annan demenssjukdom och anhörig/vän. Det är lugna och mjuka rörelser som syftar till ökat välbefinnande, balans och kroppsuppfattning. Ni som deltar under workshopen får en broschyr med övningarna hemskickad så att ni tillsammans kan fortsätta göra övningarna. Workshop, broschyr och fortsatt bokning för träning sker kostnadsfritt. Mejla namn och önskemål om tid till maria.t.lindvall@gmail.com eller ring 0733-262723. Varmt välkomna!

Kontaktuppgifter

Plats: Lokal ordnas där aktiviteter sker i Skaraborgs kommuner

Kontakt & frågor: Birgitta Lindvall
Tel: 0733-26 27 23
E-post: b.lindvall@outlook.com