Ge bort tidningen Minnesvärt och medlemskap i Alzheimer Sverige i julklapp!

Förra året vid den här tiden fick vi flera samtal från anhöriga som ville ge bort en prenumeration på vår tidning i julklapp. De undrade om vi hade någon form av gåvokort att bifoga presenten. Det hade vi inte förra året, men i år har vi tagit fram ett Minnesvärt julklappskort.

För 200 kronor kan du ge bort en ettårig prenumeration av tidningen Minnesvärt, som kommer ut fyra gånger per år. Ett ettårigt medlemskap i Alzheimer Sverige ingår i gåvan.

Tidningen Minnesvärt (tidigare Alzheimertidningen) bevakar allt möjligt som berör drabbade av svåra kognitiva hjärnsjukdomar och deras anhöriga. Under 2015 har vi berättat om intressanta forskningsframgångar och olika rättsfall. Vi har även berört svåra frågor om hur länge en demenssjuk ska kunna köra bil och om våld i nära relationer. Vi tittar på positiva saker också. I år har vi utsett Sveriges bästa demensboende och i senaste numret talar vi om varför de har lyckats så bra. Det börjar faktiskt med arkitekturen. Tänk att så många kommuner fortfarande bygger fel!

 

Tidningen Minnesvärt (tidigare Alzheimertidningen) kommer ut med 4 nummer per år. Priset för ett års prenumeration är 200 kronor och då ingår ett medlemskap i Alzheimer Sverige.

Vad kommer då 2016 års tidning att innehålla? Vi kan redan nu berätta om att vi i första numret 2016 kommer att skriva om den ganska okända demenssjukdomen Lewy Body demens och som drabbar väldigt många män.

Hur går det till att beställa Minnesvärt i julklapp?

Vi vill att du ringer oss på 046-14 73 18 eller mejlar oss på jennyb@alzheimersverige.se.
Vi vill att du anger:
  • Namn och postadress till tidningens mottagare
  • Att det gäller en julgåva
  • Vem du är som betalar, det vill säga ange ditt namn, postadress och gärna mobilnummer/telefonnummer
  • Till vem som julklappskortet ska skickas. Ska vi skicka det direkt till mottagaren eller vill du att vi skickar kortet till dig så att du själv kan ge bort presenten?

Efter det vill vi att du betalar in 200 kronor, antingen på Pg 13 74 18-0 eller Bg 187-6093. Ange mottagarens namn och postadress, samt att det är en julgåva från dig. Vi måste ha din betalning senast den 18 december för att garanterat ha fram gåvokortet i tid inom Sverige.