Seminarium om munhälsan

Seminarium om munhälsan och folksjukdomar, med professor Björn Klinge

Kopplingen mellan munnen och hälsan vet vi nu hänger ihop mycket mer än vad man tidigare har trott. Så för att fördjupa oss ännu mer i ämnet har Tandläkare.se (läs gärna mer på https://www.tandlakare.se) bjudit in Aqua Dental och professor Björn Klinge till ett seminarium för att diskutera hur munhälsan faktiskt kan komma att påverka vår tillvaro. Björn Klinge är en av världens mest framstående forskare inom området och författaren bakom boken “Din hälsa sitter i munnen”. Läs gärna mer på https://www.aquadental.se/fakta/munhalsa-och-allmanhalsa om munhälsan, boken och Björn Klinge.

Onsdagen den 30 november mellan klockan 17.30 till 19.30 blir det en högintressant kväll med massor av tänkvärda insikter, boksignering och många konkreta tips på vad vi själva kan göra för att öka vårt välbefinnande och leva längre. Förutom gratis inträde får du även följande;

  • ett kostnadsfritt och signerat exemplar av boken “Din hälsa sitter i munnen”
  • fika med kaffe, mackor och bullar
  • träffa och ställa frågor till professor Björn Klinge
  • goodie-bag
  • information om hur man erhåller det s.k. särskilda tandvårdsbidraget på 600 kr per halvår

Antalet deltagare är begränsat till 300 personer, och det är reserverat 50 platser till Alzheimer Sverige och de lokalföreningar som är knutna till Alzheimer Sverige. Först till kvarn med andra ord!

Plats; ABF-huset, Z-salen, på Sveavägen 41 i Stockholm

Anmälan sker per e-post till camilla.lindh@tandlakare.se