Årets Julklapp

Vi önskar alla våra medlemmar, och alla ni som ännu inte hunnit bli medlemmar, En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
Nya Alzheimer Sverige trummar på med hög energi och mycket kraft. Vi har knutit många fina kontakter under året, och  som vi hoppas kunna utveckla framöver. Både helt nya och även de som vi tidigare haft kontakt med men som av olika anledningar upphört. Det bådar mycket gott inför framtiden. Vi tror mycket på att samverkan ger goda resultat, åtminstone för alla dem som vi vill finnas till för, och många tankar om detta finns redan planterade hos oss och ett relativt stort antal andra aktörer som jobbar mot samma mål som vi.
Vår nya webb som du nu besöker, har blivit uppskattad och väckt ett påtagligt intresse för oss och vad vi gör. Den kommer att kompletteras kontinuerligt framöver. Vår julklappskampanj ser vi ännu inte riktigt resultatet av, fast det bör nog synas rätt snart i medlemsantalet.
Om du inte redan blivit medlem kan du nu registrera dig gratis för ett års medlemskap och se vad du får. Det gör du här på sidan under ”Bli Medlem” fliken ”julklapp” eller så klickar du på “Årets Julklapp 2022” nedanför.
Välkommen att se vem vi är, mer än bara på internet. Återigen tack för i år och så hoppas vi att vi ses mer frekvent under 2023.

 ÅRETS JULKLAPP 2022